RAXER Kft
2011 Budakalász, Szentendrei út 1-3

CÍMLAP

TEVÉKENYSÉGEINK

VISSZAJELZÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL

Targonca kölcsönzés

Targonca kereskedelmi és kölcsönzői üzletágunk több mint 20 éve kölcsönöz különféle targoncákat ügyfeleinknek. 

Eredetileg azon ügyfeleink részére kölcsönöztünk, akiknek targoncája meghibásodott és a javítást szakműhelyünk a javítás időigénye vagy kapacitás hiány vagy egyéb okból nem tudta azonnal elvégezni. Ilyen esetben általában "ma is" ingyen kölcsönzünk vagy a kiszállítást, beszállítást végezzük ingyen ügyfelünk szerződésétől illetve a javítási munka jellegétől függően.

Gépállományunk növekedésével bármely külső igénylő számára is elérhetővé tettük szolgáltatásunkat alapesetben a gép típusától (méret, teherbírás...stb) függő bérleti díj megfizetése és kaució letétbe helyezése mellett. Ez utóbbi kellő céginformáció illetve banki vagy egyéb kezességvállalás esetén mellőzhető.

Tekintse meg jelenleg kölcsönözhető targoncáinkat.

Igénybevételi idő lehet akár 1 óra is!

Bérleti (kölcsönzési) díjredszerünk regresszív (minnél hosszabb az igénybevétel annál alacsonyabb az időegységre eső díjtétel).

Díjaink alapesetben tartalmazzák a gép hibaelhárítását, karbantartását térítésmentesen de kiszállási díj felszámítása mellett (hosszabb bérleti időszakok esetén). Fenti tarifa kezelő nélküli kölcsönzésre vonatkozik (természetesen abban az esetben a bérlőnek képesítéssel rendelkező targonca vezetőt szabad csak a gép kezelésével megbíznia). Igény esetén kezelőt is biztosítunk kölcsönadott gépünkhöz.

Amennyiben valamely targoncánk megfelelő lenne átmeneti tevékenységéhez, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

 RAXER Fővállalkozó Kft.